Njeno ime vedno prinese spomin na televizijski zaslon in zabavno glasbo. A v letih od njenega prvega javnega pojavljanja so se zvrstile številne izkušnje. Saša Einsiedler danes deluje kot komunikacijska trenerka in mediatorka, praktičarka hipne transformacije RTT po Marisi Peer in še mnogo znanja si je nabrala. Predvsem pa ji življenje samo ni pustilo počivati. Za nas je odstrla vrata v svoj intimni svet. 

Potrebovala sem veliko časa, da sem do moževe ljubice začutila jezo. Najprej se mi je smilila. Govorila sem si, da je res revica, ubožica, saj je zdaj še sebi uničila zakon. Potem sem bila jezna nase, ker sem najbrž doživela prevaro zato, ker sem tako slaba. Šele nato se mi je počasi začelo svitati, kam naj sploh usmerim svojo jezo. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE