Včasih odnos rešiš samo tako, da ga zapustiš, je naslov prvega poglavja vaše izpovedne knjige Druga žena in seveda ne bi mogel biti drugačen. Se spomnite točke, ko ste sami sebi zaupali, da ste se odločili pravilno?

Ko sva se z Blažem, prvim možem, odločila, da se razideva, so kar naenkrat odpadli pričakovanja in pritiski. Počutila sem se svobodno in opazila, da se Blaž počuti podobno. Znova sva postala Alenka in Blaž, kot sva bila včasih: drug do drugega sva bila prijazna in odprtega srca. Če kdaj, sem se takrat zavedela, da sva naredila pravo stvar. 

Ko sem se razbremenila odnosa, ki naju je oba dušil, sem znova zaživela. Želela sem, da se hčerki zavedata, da se moraš odločiti zase in poiskati novo pot, če v odnos...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE