Pogovarjava se v njegovem ljubljanskem stanovanju na Prulah. O odnosih seveda. O čem drugem bi govorili s srbskim psihiatrom. Pri tem, kako zdržati življenjske frustracije, pa nam lahko pomaga tudi terapija, je prepričan. 

Za zrelo ljubezen, partnerstvo je pomembno, da je človek sposoben biti sam, to pomeni, da bo ob vstopu v novo zvezo varnejši, da bo ta bolj kakovostna, mirna. Izkušnja večletnega samskega življenja, v katerem ne trpiš, še več, v katerem ti je dobro, je znak, da naslednji odnos ne bo odvisniški. Tisti, ki prehitro vstopijo vanje, ne znajo biti sami. 

Mnogo zakonov je bilo med karanteno na preizkušnji, saj so zakonci preživeli skupaj veliko časa. Kakšna slika o stabilnosti zvez se je pokazala?

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE