Štirinajst let je od prvega intervjuja s priznano psihoterapevtko, objavljenega v Oni. O nezvestobi. Podrobnega raziskovanja tega fenomena se je lotila prva v Sloveniji in presek dognanj objavila v kar dveh knjigah. Odnosi, ki so naša bit, so rdeča nit njene profesionalne kariere. Dr. Veronika Podgoršek je z več tisoč terapevtskimi obravnavami, več kot deset tisoč individualnimi, partnerskimi, družinskimi in supervizijskimi urami, petimi strokovnimi uspešnicami in več tisoč objavljenimi prispevki, intervjuji, strokovni komentarji, predavanji doma in v tujini ter televizijskimi in radijskimi oddajami odstrla in presekala marsikateri tabu. 

Se zlomim, se, verjemite mi. Sem izjemno čuteča, morda hipersenzitivna ženska. Le to je, da vstanem in si ne dovolim, da bi se ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE