Pogovarjava se na terasi z razgledom na trato in gozd. Pravo idilo imate tukaj, lepo je in mirno. Obkroženi ste z živalmi.

(Se nasmehne.) Ja, še muca je nekje v bližini.

Iz okolja sem dobivala nežne pripombe in sporočila, a ko si v svojem filmu, jih sam ne moreš videti, tega niti nočeš, tudi ko gredo stvari v odnosu narobe. Saj poznamo zgodbice v stilu, vsi so vedeli, le jaz ne. Bila sem zadnja, ki je izvedela. To sem preizkusila na lastni koži. 

Ima tudi ona kakšno nenavadno ime?

Oh, ja. Njena zgodba je, da sem hotela eno od hčera poimenovati Mica, a so se drugi družinski člani zgražali, zato sem ime namenila mucki. Potem ko jo je najmlaj&scar...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE