Za njegovo ime smo nekdaj pred televizijskimi zasloni držali pesti, da so nam pobelili členki. V sezoni 1993/94 je dosegel sploh prvo smučarsko zmago za reprezentanco samostojne Slovenije, na olimpijskih igrah v Lillehammerju osvojil bron ter tretje mesto v slalomski razvrstitvi svetovnega pokala. Nastopil je na kar petih svetovnih prvenstvih v alpskem smučanju. Vmes ga je malce odneslo tudi v rap, sicer pa šport ostaja njegov način življenja. 

Nedvomno se človek ne poroči z idejo, da se bo nekoč ločil. Če si z nekom v zakonu 15 let, kot sem bil jaz, se zgodi marsikaj. Vsekakor pa ločitev za naju ni bila »stvar navdiha«, temveč posledica daljšega obdobja, ko je postajalo vse bolj jasno, da je ta korak neizbežen. 

Spomnim se, da sem kot...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE