1. Odmor, pici, vino in virus

Krompirjeve počitnice so bile za naju z Borisom nekajdnevni time out od vsakdana, snemanj, pisanj, vaj, predavanj, korone, cepiv, odprte dnevne sobe v Platani in izvrstnih dnevnih družinskih kosil v Dvornem baru. Hvaležna sem, da sva si v teh nemirnih časih lahko privoščila aktivni počitek v Toscani. Ne bom pisala o preseženih pričakovanjih, o pokrajini vseh pokrajin, vasicah vseh vasic, jedeh vseh jedi in vinih vseh vin, ampak o doživetem odgovornem odnosu Italijank in Italijanov do virusa, ki se je povsod zlepil z našimi življenji. 

Ljudje zaradi covida umirajo vsak dan, v bolnišnicah pokajo zidovi in še bolj ljudje, ki delajo v njih za to, da nam, NAM, pomagajo. In pri vsem tem vas ni sra...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.