Njegovi pacienti ga kujejo v nebo. Ne glede na to, kakšne posledice nosi njegovo javno udejstvovanje, jih skrbno loči od vsakdanjega dela z bolniki. Zdravnik sem, pravi, dolžan pomagati tudi najhujšemu sovražniku. Prepričan je, da je odziv Slovencev na epidemijo pokazal, kako zelo smo nepripravljeni na svet, ki nas čaka. A ostaja optimist. Verjame.

Na OI je bilo že veliko preiskav. Kaj se je zgodilo? Nič. Vse je zastaralo. Velikokrat sem direktorje vprašal, ali so preverili ozadja preiskav, ugotovili, ali je določena oseba res prejemala podkupnino, so zdravila in material, ki ga uporabljamo, res preplačana. No, ni še bilo direktorja OI, ki bi mi odgovoril pritrdilno. Vsi pogledajo stran, zadevo »pustijo pri miru«. To je največja rakava rana slovenske družbe, ta poblaznela n...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE