Prav nasprotno: sama sem bila v zadnjih letih neverjetno pogosto – glede na to, da pred tem na urgenci v svojem življenju nisem bila nikoli – na mariborski urgenci. In vedno sem bila z delom osebja in urgence zelo zadovoljna. Je pa res, da se nisem zvijala v bolečinah. Kot se je opečeni 4-letni deček. 

Zbirokratiziranost slovenskega zdravstva je le del nesmiselne in življenja otežujoče zbirokratiziranosti slovenske družbe. Ja, v Sloveniji imamo zapletene predpise za vse. Ti so pogosto nelogični. Škodljivi. Kontraproduktivni. Celo nevarni. 

Spor, ki se je nato odvil med starši dečka in celjsko bolnišnico, je bil logičen. Razplet pa vnaprej predvidljiv. Moja mama, ki je celo delovno dobo preživela kot medicinska sestra v bolnišnici...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.