Torek, 2. 11. 2021. Dr. Mateja Logar, infektologinja: »V osnutku zapisnika s ponedeljkove seje svetovalne skupine je resda pisalo, da se predlaga 10-dnevno popolno zaprtje države, a je pri tem šlo za vsebinsko napako v zapisniku, ki še ni bil potrjen.«

Četrtek, 4. 11. 2021. Dr. Mateja Logar, infektologinja: »Strokovna svetovalna skupina se strinja s popolnim zaprtjem države, a nam je nekako bilo povedano, da to ne pride v poštev.«

Potem se je vsul plaz na dr. Logarjevo, z retoričnim vprašanjem, ali je predstavnica stroke ali politike, in je odgovorila, da ona vedno zagovarja stroko. Predlagam, da se vendarle prebere. Sama(o) sebe. 

Da zdravstvo ne zna delati, poslu&scaro...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!