Zdravnik, ki dela na oddelku infektologije v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, je leta 2018 na instagramu začel objavljati večinoma satirične ideje, povezane s svojim delom. Ko je pred letom in pol izbruhnila epidemija, je začel z znanstvenimi dokazi, humorjem ali pa kar obojim skupaj odgovarjati tistim, ki so na spletu pisali, da je covid običajna gripa, da bomo pri cepljenju dobili v telo čipe in podobno. Iz tega je počasi zrasla skupnost, na kateri skorajda 24 ur na dan odgovarja na vprašanja ljudi o cepljenju in preventivi. Na sončno nedeljo, ko ni bil dežuren, je odgovoril tudi na naša. 

To ni vprašanje politike, le vprašanje preživetja. In na tej točki nam je uspelo razviti odpor, kolektivno prepričanje, da gre za kršenje pravic, politično nadvlado, kaj vem k...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!