Zato je dr. Samo Rugelj, vodja založbe UMco, založnik in pisatelj, napisal literarno biografsko knjigo. O naravi, jasno. Z naslovom Na prepihu. V prenesenem in dobesednem pomenu. V njej se poleg lepot slovenskih vrhov odstirajo tudi drobci Samovega življenja.

Renate mi je zelo jasno povedala, da tako ne bo šlo več naprej. Biti 25 let »na fronti« pusti posledice, zato se je odločila, da se takega tempa seveda ne gre več. 

«Telefoni so kar naenkrat nehali zvoniti, kot bi nekdo prerezal žice,« zapišete na začetku knjige. V podjetju ste se začeli z epidemijo in zaprtjem javnega življenja srečevati z novimi okoliščinami, ki so vam sprva spodnesle tla pod nogami. Kako zdaj gledate na to obdobje lani?

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE