Prof. dr. Marko Noč je kardiolog in specialist interne medicine, je tudi izredni član SAZU in dobitnik Zoisove nagrade za izjemne znanstvene dosežke. Rodil se je na Jesenicah, dokler si ni poškodoval kolena, je nihal med medicino in tekmovalnim smučanjem. Več kot štiri leta je kot zdravnik preživel v Ameriki, in ko se je vrnil v Slovenijo, pravi, so ga nekateri malo odrivali. Od leta 2013, ko se je zgodila afera z žilnimi opornicami (UKC jih je nameraval kupiti po trikrat višji ceni), velja za tistega redkega zdravnika, ki opozarja na nepravilnosti in korupcijo. Pravkar je prebolel covid. Ob tem opozarja, da je bil pri njem potek bolezni verjetno blažji zato, ker je bil cepljen. Kaj dela, kadar ne dela? Hodi na morje, v hribe, kolesari, smuča in preživlja čas s svojimi najbližjimi in p...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE