»Nato pa je nastopila vlada s svojimi polvojaškimi represivnimi ukrepi, ki zelo pogosto niso imeli razumne utemeljitve,« pove dr. Dušan Keber, glasni kritik napak slovenskega zdravstva. »Ti so ustvarili tako globok razkol med oblastjo in državljani, da državljani danes sebi v škodo zavračajo celo dokazano koristne ukrepe.« Kako je tem pohlevno sledila tudi vladna strokovna skupina in jim dajala videz legitimnosti, vidimo vsak dan. Dodajmo še pristransko nagrajevanje zdravstvenih delavcev, po katerem so zdravniki pobrali levji delež, čeprav so z delom za covidne bolnike daleč najbolj obremenjene medicinske sestre, in celotna slika postane precej mračna, še pove sogovornik.

Zdravnike večkrat sprašujem, zakaj ves...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!