Praznike imam rada. Rada imam vse v zvezi z njimi. Verjetno tudi zaradi tega, ker so bili prazniki v naši družini vedno prijeten čas. In to ne glede na to, da smo se občasno skregali zaradi jelke. Ali česa drugega. Ker to, da se s kom spričkaš, morda celo skregaš, v resnici ne šteje. Šteje bližina. Čas, ki ga imamo drug za drugega. To, da po prostorih diši po domačih piškotih. Potem so tu darila. Njihovo zavijanje. Skrivanje. In seveda poklanjanje. Vse skupaj ima zame čar že od otroštva. Za katerega sem vesela, da se je ohranil. In prenesel naprej. Moja hči tako že novembra naznani: »Bližajo se prazniki. Spet bo dišalo po keksih!« 

Država pravi nekako takole: glejte, med nami so tudi ljudje, ki si za praznike praznovanj in daril ne mo...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.