Črni petek je trajal torej od ponedeljka do sobote. Črni petek je bil le eden od dni tega tedna. Nekakšen dan vmes. Ki je v trgovine pričaral podobo predcovidnega stanja. Ljudi se je trlo. Varnostnih ukrepov mnogi niso spoštovali. Nekateri so se praznika potrošnikov udeleževali brez mask. In brez razdalje. Stvar sem lahko opazovala na svoje oči, ko sem morala v trgovini urejevati neke papirje. Inšpekcije seveda ni bilo nikjer. 

Trgovec mi je mirno povedal, da gre za nateg potrošnikov. Da popusti na Črni petek niso prav nič drugačni od tistih ob normalnih nakupovalnih dnevih. Da to, kar imamo pri nas kot Črni petek, ni to, kar imajo na ta dan v ZDA.  

Po drugi strani pa so nas tudi v minulem tednu dnevno obveščali o migrantski t...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.