Torej že ves čas korone. In kot sem večkrat prav tako že zapisala, odgovor na to vprašanje nikakor ni tako enostaven in samoumeven, kot se nam morda zdi. 

Kako lahko ljudje še vedno govorijo, da otroci ne prenašajo virusa, če pa vemo, da ga prenašajo. Ljudje praviloma iz sveta razpoložljivih informacij izberejo le tiste, ki so skladne s prepričanji, ki jih že imajo. Ne pa tudi tistih, ki bi njihova prepričanja lahko preoblikovala. 

Zgoraj omenjena dejstva so spet z vso silo udarila na dan ob novih ukrepih, ki naj bi jih od srede dalje izvajali v osnovnih šolah. Gre za dvoje: za obvezno trikrat tedensko testiranje; ter za obvezno nošnjo mask v šolah za vse učence, torej tudi za tiste iz nižjih razredov osnovnih šol...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.