Ja, ko gre za nošenje mask otrok v šolah, so problem starši. Ker svoje ideološke nazore, znanje, neznanje, prepričanja, predsodke in ostalo ne le prenašajo na svoje otroke. Ampak z njimi svoje otroke tudi dušijo. Mnogo bolj kot to počnejo maske. 

Otroka bo manj določila nošnja mask v šoli kot to, kaj o tem govorijo njegovi starši. Če imajo oni v zvezi s tem travme, blokade, predsodke itd., bo te drže prevzel tudi otrok. Torej starši, ki v zvezi z nošnjo mask v šolah travmatizirajo, otrokom proizvajajo več škode kot sama nošnja mask. 

Vem, da starši hočejo otrokom dobro. Vem, da so zaskrbljeni. Vem, da se jim nošenje mask zdi omejevanje svobode njihovih otrok....

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE