Na plaži, na jahtah, v marini, na rivi, v restavracijah, v kafičih, v trgovini, na pošti in povsod drugod – čeprav resnici na ljubo kakšnih drugih mest, kjer bi lahko koga videl, na tem otoku bogu za hrbtom praktično ni – polno teles kot iz škatlice. Oziroma natančneje, kot iz revije. Ali kot s spleta. Vse mišice na svojem mestu. Vidne. A ne preveč. Brez slehernih maščobnih blazinic. Lepo porjavele. Po zdravstvenih merilih morda celo nekoliko preveč. Skratka, pravi užitek za pogled. 

Ko je moja generacija s starši šla na morje, ni nihče poskakoval. Nategoval elastike. In počel drugih samolepotilnih aktivnosti. Takrat smo se pogovarjali drug z drugim. Se ukvarjali drug z drugim. Ne pa s sabo. Nismo skrbeli predvsem zase. In nismo družbenega nadzora ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.