Ko gledam znane Slovenke in Slovence, otrpnem, kar pa seveda že veste. Kajti to so novi ljudje, povsem drugačne osebe. O tej problematiki sem pisala pred desetimi leti in danes sploh ne vem več, kaj naj k vsemu temu še dodam, ker skorajda ni znane in znanega, ki ne bi imel očitnih posegov. Se tudi nič več ne izgovarjajo denimo na težave z dihanjem, češ da so si zaradi zdravstvenih težav operirali nos, ne, to ni več potrebno. Zdi se, da se je zdravorazumsko težišče tako spridilo, da se bodo ljudje narave kmalu morali opravičevati, zakaj imajo gube in zakaj ne prikrivajo sledi življenja. 

Ta globalni sistem človeka načrtno oddaljuje od njega samega, njegovega bistva, ki pa je osebna rast in zrelost, in da postaja vse bolj objekt brutalnega kapitalskega izčrpavanja, razumemo, mar ne? Postaj...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!