Priznava, da bi imela morda več od življenja, če bi se manj gnala, a če da v službi vse od sebe, je zadovoljna tudi doma. Gledalci voditeljici Tarče to vračajo, pred kratkim je bila izbrana za zaupanja vredno blagovno znamko. Ne manjka pa tudi kritik in celo groženj. »Je pa zanimivo, da nobene kritike nikoli ne dobim v obraz,« pravi. 

Če bi me vprašali pred 14 dnevi, bi rekla, da ne vem, ali bomo lahko še delali oddajo. Celo otroka sta me doma spraševala, kaj je narobe. Rekla sem jima, da je v službi napeto, a ne vem, ali sta mi verjela. Otroci pač začutijo, če si nervozen. 

Kaj vam svoboda pomeni kot novinarki? 

Predvsem to, da lahko poročam o komer koli ali čemer koli, da lahko ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE