V romanu spoznamo Filipa, dečka, ki odrašča v moškega, na poti se sooči s svojo homoseksualnostjo in odnosom z mamo, ki jo kot otrok naravnost obožuje, pozneje pa njena neodgovornost in odvisnost zelo skrhata družinske odnose. Kot v romanu tudi med pogovorom v ljubljanskem lokalu Aleš brez dlake na jeziku spregovori o sebi in družbi, v kateri živimo.

Ko je mama že drugič resno zbolela, sva se zbližala. Takrat je zelo dobro sprejela mojega partnerja, on je potem sicer zelo težko razumel vse zgodbe iz preteklosti, ni dojel, da je moja mama, kakršno je spoznal, tista oseba iz preteklosti. Očitno jo je bolezen streznila. 

Knjiga se konča, ko je Filip odrasel, z besedami, da je pripravljen na ljubezen, na novo zvezo, nato potrka na vrata mo&sc...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE