Za odrom živi svoje življenje po svoje. O tem na glas ni govorila. Na trdna tla jo je postavila očetova smrt. Čez čas je brez slabih občutkov začela na stand up nastopih govoriti, da ima partnerico. Njena resnica je preprosta: »Potrudimo se biti ljudje drug do drugega.«

Na prvi dan epidemije je oče izvedel, da ima raka. Tridesetega avgusta je umrl. Tako je, da zdravstvo pusti človeka dva meseca, da razmisli, kaj bi naredili, in potem ko terapija bolj škodi kot pomaga, reče, da nima več kaj, in – nasvidenje. 

Veselila sem se, da pozdravim nabritega petelinčka. Kako to, da Cóco Ch.Adel ni prišel z vami?

Doma je, zaprla sem ga v kovček, da imam malo miru pred njim. Gotovo bi skakal v bes...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE