Pred vrati je poletje in z njim poletne ljubezni in avanture, katera je vaša najlepša poletna ljubezenska prigoda?

Zgodilo se je na mojem prvem dopustu s prijateljicami, pri osemnajstih letih smo se tri prijateljice odpravile na Krk in tam sem spoznala Šveda Henricka. Sprehajala sva se ob obali, se smejala, ko se nisva razumela, se držala za rokice in prespala na plaži, na kar me še danes opominja odtis kamenčka (smeh). Vse skupaj je trajalo le nekaj dni, a je bilo zelo lepo, saj sva oba vedela, da gre samo za poletno romanco.

Zdi se mi, da smo ženske mnogo preveč, moški pa mnogo premalo »obsedeni« z odnosi. Me v partnerju vidimo prijatelja, sočloveka za življenje, moški pa v nas velikokrat vidijo nekoga, ki jih prikrajša zabave. 

Katera pa je vaša najbolj strašna poletna ljubezenska prigoda?

V Sloveniji sem spoznala fanta, ki je delal kot turistični vodič in je moral že po dveh tednih v Grčijo. Povabil me je k sebi in to se mi zdela dobra odločitev, dokler nisem prišla tja in bila z njim en teden ujeta na otoku. Takrat sem ugotovila, da mi gre izjemno na živce, da nimava nič skupnega in medtem ko je ponoči divje smrčal, sem občasno poželjivo pogledala proti vzglavniku.

Svoje izkušnje in mnenja o ljubezni radi delite v svojih kolumnah in na družabnih omrežjih, vam kdaj kak fant reče, da z vami raje ne bo šel na kavo, ker se boji, da se bo potem prepoznal v katerem od vaših zapisov?

Občasno se najde kak, ki v šali izreče kako opazko. A jaz nisem nesramen človek, ki bi hotel kogarkoli prizadeti ali izpostaviti. Res pa je tudi, da navdih za zapise črpam iz svojih izkušenj, a to so tudi izkušnje mnogih drugih. Bi si pa tako ali tako želela, da se z mano začnejo dobivati tisti moški, za katere bi našla bolj pozitivne zapise. Pa bomo oboji srečni (smeh).Kakšni so odzivi žensk na vaše zapise, imajo podobno mnenje? Številke všečkov pod vašimi objavami so vsekakor visoke.

Odzivi žensk so izjemno dobri, velikokrat mi napišejo tudi sporočila in mi povedo, da so doživele kaj podobnega. Res sem prepričana, da je vse v življenju mnogo lažje, če se človek tega loti s humorjem. In iskreno sem vesela, ko mi napišejo, da jim moji zapisi dejansko pomagajo. Nikoli si ne bi mislila, da je to mogoče, zato si to štejem v čast.

Mogoče ne bo dovolj pil, bo premalo pozoren ali pa preveč navdušen nad oker barvo, nekaj materiala za pisanje bo vedno (smeh).   

Zakaj moškemu, ki gre pri 35. letih narazen z dekletom, čestitajo, da se je končno rešil mlinskega kamna okoli vratu, žensko v tej situaciji pa zaskrbljeno gledajo in govorijo: drži se ga, pri teh letih ne boš več nikogar našla? Zakaj smo tako dvolični?

Nimam pojma (smeh). Zdi se mi, da smo ženske mnogo preveč, moški pa mnogo premalo »obsedeni« z odnosi. Me v partnerju vidimo prijatelja, sočloveka za življenje, moški pa v nas velikokrat vidijo nekoga, ki jih prikrajša zabave. Verjetno, ker ne znamo komunicirati in si pustiti živeti ­– skupaj in vsak zase. Ta delitev vlog, ki naj bi jih po spolih opravljali, se vidi tako na poslovnem kot na zasebnem področju. Zato je starejši samski moški še samo na lovu, zrela samska ženska pa je težavna oseba, ki očitno zafrustrirano boža svoje mačke.

Če prav razumem, pravi za vas še ni prišel. Ko bo, bo zmanjkalo navdiha za pisanje ali ga bo še več?

Vsake toliko se mi zdi, da pride relativno pravi (smeh). Se pa tudi v zvezi najde ogromno navdiha za odkrivanje raznoraznih področji in tematik. Mogoče ne bo dovolj pil, bo premalo pozoren ali pa preveč navdušen nad oker barvo, nekaj materiala za pisanje bo vedno (smeh).