Popolni novinec v vrhunski politiki Boštjan Koritnik je lani prejel kar dve priznanji. Prvo je prispelo iz rok rektorja Univerze v Ljubljani za strokovne sodelavce na univerzi, drugo pa si deli s kolegoma, in sicer naziv pravnik leta 2019, ki ga podeljuje ZDPS (Zveza društev pravnikov Slovenije). Sredi junija je dopolnil 41 let in tudi kot minister za javno upravo se svojih poslov loteva sproščeno, a hkrati dosledno. Te vlade koronavirus ne bo več presenetil, odločno poudari.

Ponosen sem, da mi je uspelo brez zaslombe. Prihajam iz Litije. V družini sem bil prvi z univerzitetno diplomo. Odrasel sem ob mami samohranilki. V Ljubljani nisem imel ne političnih ne gospodarskih zvez in poznanstev, pa sem že pri 31 letih postal direktor zasebne družbe. 

...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!