V sončnem dnevu bi jo lahko srečali v katerem od mest, kjer se človek zlahka izgubi. Všeč ji je brez velikih misli hoditi naokoli, opazovati ljudi in dinamiko med njimi, sedeti ob kavi in snovati načrte. Ampak to je bilo pred epidemijo koronavirusne bolezni in položajem ministrice. Zdaj je vesela, če si lahko z otrokoma vzame nekaj mirnih uric, skoči do prijateljic, na sprehod po Ljubljani ali ob Savi. Pri uveljavljanju odločitev, kako naprej v procesu vzgoje in izobraževanja, premišljeno sledi oceni epidemiološke in pedagoške stroke ter občutku, da so ukrepi tako za pedagoge kot za predšolske otroke, šolarje, dijake in študente čim bolj življenjski. 

Kakšne spomine imate na šolanje in maturantski ples, ki je nekako simboličen zaključek srednješolskega izobraž...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!