»Tikabilen, na cesti se vedno drži desno, v etru ga rado zanese. Valuje ob sredah zjutraj in petkih zgodaj popoldan. Rad komunicira s komunikativnimi, strpen tudi do nestrpnih. Misli samo tiste misli, ki jih seveda ne bi smel,« tako nekako se opiše sam. Tudi na spletu. Včasih cinični pridihi odličnemu glasbenemu izboru Andreja Karolija so ena sama sreča za vse ljubitelje aparata, ki ga poznamo že več kot sto let. V pogovoru upraviči, kar smo si o njem že tako in tako mislili; da radio zahteva prav posebnega človeka. Ki ga, ko ga enkrat zagrabi, nikoli več ne izpusti. Morda ima Andrej »le« srečo. Morda pa je za vse kriv Bob.

Devet let sem hodil k verouku, obiskoval duhovne vaje, opravil vse cerkvene zakramente, z birmo kot zadnjim. Ko sem o...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!