Ja, slabo vzdušje in apatijo zaradi epidemije še čutimo v družbi, ugotavlja. A ona za to nima časa. Vrt, knjige, iskriva odraščajoča otroka ... V življenju je preveč lepih stvari, da bi se ukvarjali s slabimi.

Nihče si ni mislil, da bomo kdaj doživeli vse skrajnosti kapitalistične ureditve. Kar samoumevno se nam je zdelo, da ne bo toliko revščine, toliko lačnih otrok, da ne bo tako velikih socialnih razlik. Tako naivni smo že bili, da smo pričakovali, da bo določena socialna varnost ostala. 

Smo na koncu epidemije, zremo v prihodnost v novi ali nori svet?

Pred letom dni smo bili prepričani, da živimo v prelomnem obdobju, da smo se nekaj naučili, da bomo poslej drugačni, bolj odgovorni in bolj so...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE