Pred kratkim je izdala knjigo Umetnost zavijanja z očmi, ki jo označuje za lahkotno žensko čtivo, zdaj pa že piše avtobiografski roman Okupatorjeva hči, zgodbo o tem, kako je v času študija pristala med izbrisanimi. A to ni njena edina tragična zgodba. »Bog me ima zelo rad, čeprav me postavlja pred takšne težke preizkušnje. Očitno se rad z mano igra. A če me ne bi imel rad, danes ne bi sedela tu in se z vami pogovarjala tako optimistično,« pravi. 

Ko je moj sin Maks umrl, tri mesece nisem zapustila doma, nisem zmogla niti odnesti smeti. Bala sem se, da bom koga srečala in da me bo vprašal, kako je moj otrok. Nisem prenesla situacije, ko bi morala glasno reči, da je moj otrok umrl. Ko bi morala ta stavek spraviti na svet iz svojih ust.  &nb...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!