Včasih je bila na robu obupa. Včasih se ji je, kot je zapisala, že mešalo od vsega. Solze ji nikakor niso bile tuje. V avtobiografiji Peta olimpijada biatlonka Tadeja Brankovič z besedami in sliko iskreno, ranljivo in vztrajno niza svoje življenje. Ve, kaj pomeni pasti, a vse bolj tudi, kaj pomeni vstati. »Ne skrivam v sebi, ne olepšujem, čim manj zavijam v celofan,« poudari. Na njenih očeh ni več plašnic. 

Ločitev me je močno pretresla. Ko sem se nato pobirala po tem šoku, se je izkazalo, da se bo treba boriti še naprej. Sin je deček s posebnimi potrebami. Ko sem sprejela odločitev, da ga bom vpisala v šolo, kjer bo s sebi enakimi, kjer bo lahko razvijal svoje sposobnosti po svoje, se mi je s srca odvalil v...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE