»Moram reči, da imam malce slabo vest, ker sem bila devet dni na Kitajskem,« razlaga Gloria Kotnik z enoletnim sinčkom Majem, kodrastim svetlolascem s prikupnim nasmeškom, v naročju. Naša bronasta deskarka na OI v Pekingu je simpatična, zgovorna in stvarna. Čustvena, borbena in vztrajna. Ženska, ki je izkusila, da je pot do cilja tlakovana s padci, ovirami in razočaranji. A na koncu poplačana s ponosom in mirom v srcu. 

Pred nekaj meseci sploh še nisem vedela, ali bi nadaljevala kariero ali ne. Takrat je bil odločilen pogovor z mojim partnerjem. On me je spodbujal, mi govoril, da bo več časa z Majem, da bom lahko trenirala. Tudi vsa družina mi je pomagala. Izgorelost me je naučila, da so okrog mene ljudje, ki mi želijo pomagati, ki ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!