Po uspešnih prvih letih mednarodne kariere pravnice je odkrila, kam jo pravzaprav vodi življenjska pot, čisto drugam. V njeno telo je prihajalo vedno več zdravja in odločenosti, da klicu sledi. Danes je strastna osebna trenerka z osredotočenjem na um, telo in duha ter nutricionistka. 

Ujeta sem bila v lastno prepričanje, da zmorem še naprej aktivno, hodila sem na sestanke, resničnost pa mi je kazala druge slike. Odpovedala sem na vseh ravneh, prišlo je tako daleč, da so me oživljali in zbudila sem se v bolnišnici.  

Pravijo, da nas prva leta zaznamujejo in so kažipot naše prihodnosti, kakšna so bila vaša? 

Spomnim se, da me že kot otroka vrstniki niso zanimali. Na ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!