Profesionalna športnica, ki je nedavno na lastni koži občutila, kako je, ko te poškodba ustavi dobesedno sredi premiere. Zaupala nam je, kako okreva in kako skrbi za telesno pripravljenost. 

Bilo je kot v prizorih v risankah, v katerih risani junaki jokajo in solze špricajo na vse strani, takšna sem bila jaz. Potrebovala sem približno štirinajst dni, da sem si psihično opomogla. 

Najprej vas moram seveda vprašati, kako je vaša noga, ki ste si jo pred kratkim poškodovali med baletno premiero in potem z zatečenim gležnjem prišli na prvo oddajo Slovenija ima talent.

Dva dni pred prvo oddajo se je zgodila ta nesreča, zato me je Sašo Stare prinesel do ži...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!