Ste mamica dvema sinovoma, žena, mojstrica kuhanja, avtorica priljubljenega kuharskega bloga Anina kuhinja z videorecepti in desetih kuharskih priročnikov ter dveh pravljic. In če dovolite, ste optimistična, in ne pesimistična ženska, z vrelcem neusahljive pozitivne energije, kajne? Kako zahtevni ste zares do sebe, torej da ste popolna ženska po vseh sodobnih merilih?

Sem odločna in dejavna ženska. Stara sem bila enaindvajset let, ko sem začela graditi kariero. Pred dobrim letom, ko sem se bližala tridesetim, sem se nenadoma – pa ne da bi se zavestno obremenjevala s številko – prvič v celotnem obdobju ustavila in se vprašala, kdaj se je vse to zgodilo. Za mano sta bili poroka in selitev, rodila sem dva sinova, ustvarila blagovno znamko z imenom Anina kuhinja. Do sebe sem imela močna pričakovanja, se...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!