»Niste krivi, če vas boli duša. Niste nesposobni, če čutite tesnobo. Niste leni, če je še ne zmorete premagati. Niste slabiči, če to priznate. Niste čudni, če ste preveč občutljivi. Niste slabši, če lažje preživite v sebi kot v hrupu tega sveta,« je sporočilo Tatjane Grča. Pisanje knjige Skodelica življenja je bilo zanjo terapevtsko, bralca pa se kot učbenik življenja dotakne tam, kjer trenutno je. Ponuja razmislek, pogled v lastno življenje, koristne napotke in spodbudo za spremembe. 

Ne glede na etape anksioznosti je bilo moje delo opravljeno z odliko, nikogar nisem obremenjevala s svojo boleznijo, nikoli imela bolniškega dopusta. Za moje težave sta vedela le mož in prijateljica, ki sta mi bila vsak po svoje v oporo. V sebi pa sem se bojevala z občutki krivde in nemo...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!