Čestitke, pogumna in hvalevredna odločitev, da se posvetite zapostavljeni temi, skoraj tabuju – depresiji med športniki!
Hvala. Ideja o temi se je razvila povsem spontano. Pri študijskem predmetu informatike smo imeli nalogo, da izdelamo svoj blog ali spletno stran, in takoj ko sem to izvedel, sem vedel, o čem bom pisal: o vsem, kar se mi je dogajalo zadnjih pet let. Sedel sem za računalnik in zapis je dobesedno zletel iz mene.

V karieri so me vseskozi pestile poškodbe in vsa leta sem se spraševal, zakaj se dogajajo ravno meni, če vse delam pravilno. Zdaj vem, da so bile posledica depresije in strahu pred neuspehom. 

Nogometu ste zvesti od petega leta starosti. Kaj je bila tista kaplja čez rob, kdaj so bili priti...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!