Ponavadi te prime, ko je vse najlepše. Imaš čas, pa si malo popraskaš možgane. S smislom, z minljivostjo … Ko je tvoji biti lepo, te možgani kdaj izdajo, takšni pač so. »Ojoj, kakšen smisel ima vse to, če je itak enkrat vsega konec?« In ne pomaga, ko ti bližnji govorijo, da je to le faza, da bo minila, ker so takrat tvoji možgani umazani in slišiš selektivno, slišiš samo misli, ki še naprej hranijo tvoj ego. »Minila, faza bo minila … Miniti.« Panika eskalira. In ko zabredeš v začaran krog misli, ki si jih ne želiš, čeprav si si jih ustvaril sam, se je težko potegniti ven. Kako neumno, da mi glava takrat ne dovoli čutiti sreče, h kateri težita duša in telo. 

Močno sem si prizadevala...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.