V zadnjih dneh pred drugim porodom je nastal ta intervju. Saj ne, da bi se Jana Koteska zavestno odločila, da bo aktivna do zadnjega, ženskam se kdaj, posebno tako vestnim, kot je ona, drugače ne izide. Vedro pove, da ji obdobje pričakovanja v zaostrenih epidemioloških razmerah ni preveč stresno. Zanimivo, med karanteno na začetku epidemije covida-19 se je pripravljala na rojstvo prvorojenca Vrana, na Miklavževo noč pa je na svet prijokala njegova mlajša sestrica Iva. »V vseh negativnih okoliščinah si rečem, dobro, tako je, in se vprašam, kako si lahko zadeve olajšam.« Z mirnostjo, preudarnostjo in močno voljo, ki ne kloni, se je spopadla tudi z rakom dojke, ki so ji ga odkrili pri komaj 26 letih. 

Na bolezen me spomin...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE