Za Jano Kotesko, eno naših najuspešnejših manekenk, ki se ukvarja tudi z modnim stiliranjem, notranjim oblikovanjem in marketingom pri podjetju Sportina, je napočilo novo življenjsko obdobje. Postala je mamica malemu Vranu. Novico je s svojimi sledilci pravkar delila na Instagramu, dojenček je na svet prijokal že 1. avgusta. 


Z možem Ivom Ilcem (poročila sta se letos tik pred karanteno), ki ima iz prejšnjega razmerja že sina, sta na dojenčka komaj čakala, nam je manekenka zaupala v intervjuju, povedala pa tudi, da čeprav je sama zelo aktivna na družbenih omrežjih, tam ne namerava izpostavljati svojega prvorojenca. »Vprašati se moraš, ali bodo otroku, ko odraste, všeč fotografije v situacijah, ki so se nam sicer zdele prikupne za objavo. Mislim, da je neke trenutne potrebno čuvati le zase,« je prepričana. 

Življenje 37-letne Jane, ki je pri rosnih 26-zbolela prebolela raka dojke in od tedaj veliko časa in energije posveča združenju Europa Donna, se bo z dojenčkom močno spremenilo, česar se zaveda tudi sama, ko pravi, da se ji bodo »spremenile prioritete« in da bo njeno poletje sedaj »burno na drug način«. A njena velika želja je, da v svojem bistvu ostane takšna, kot je: »Ne želim spreminjati sebe in svojega dela,« nam je zaupala.