Vsak dan je šla na hrib. Zrak, svoboda in samota so se ji pomagali vrniti v »normalni« ritem. Potem je spoznala, da je svet okrog nje ostal enak, ona pa se je spremenila. Odkrila je, da ima moč in voljo. Za naprej. Točno takrat je k sebi privabila podobno misleče starše. Zdaj si v društvu Junaki 3. nadstropja, katerega predsednica je, prizadevajo pomagati otrokom, ki so se zdravili ali se še zdravijo na hemato-onkološkem oddelku tretjega nadstropja pediatrične klinike, in njihovim staršem. 

Svet se zamaje, ko otrok resno zboli, vam se je sesul, ko ste zaradi agresivnega raka možganov izgubili mlajšo, tedaj komaj dve leti in štiri mesece staro hčerko Emo. 

Nobena bolezen ni lahka z vidika, da se mora starš s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE