Decembrski dobrodelni projekt V Kranju dobro v srcu mislimo, s katerim pomagajo družinam in posameznikom, ki so se znašli v stiski, se je lani sklenil tretjič. Podpirajo ga tudi tamkajšnji šolarji. Ambasadorka projekta iz OŠ Predoslje Eva Bobnar je svetel zgled, da solidarnosti in dobrodelnosti ne jemljemo zgolj kot dolžnost, ampak vrednoto. 

Katera spodbuda je bila za vas med pomembnejšimi, da ste se odločili pridružiti humanitarnemu projektu V Kranju dobro v srcu mislimo in z dobrimi dejanji pomagati lajšati stiske drugih? 

Projekt je bil predstavljen v šoli, in sicer so učitelji, ravnateljica in socialna delavka predlagali, da bi bila njegova ambasadorka. Primerna sem se jim zdela za to...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE