Lani je bila nominirana tudi za naziv inovativni mladi kmet/kmetica 2021, a se predsedniške slovesnosti ni udeležila, saj verjame le v »skupaj«, ne »vsaksebi«. Januarja letos je postala mama deklici Varji.  

Na lanski predsedniški slovesnosti ob razglasitvi naziva inovativni mladi kmet/kmetica 2021 vaju s partnerjem ni bilo. Na družbenem omrežju ste zapisali: »Ob tej priložnosti svoje sodelovanje izražam v obliki skromnega protesta proti vsem predstavnikom politične oblasti, ki namerno dopuščajo razmah družbene neenakosti in nepravičnosti ter odrekajo solidarnost z izključenimi in ranljivimi. Iz tega razloga se z Aljažem ne bova udeležila sprejema in podelitve nagrad pri predsedniku države.« Vas je presenetilo, ker je toliko ljudi to izjavo povzelo kot dejanje upora, navdi...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE