Kakšno je bilo vaše preteklo leto? Kaj bi lahko izpostavili posebno dragocenega tako v osebnem kot poklicnem udejstvovanju? 

Že samo delo, ki ga opravljam, nosi veliko odgovornost, še posebej v današnjem času. Za mano je leto trdega in lahko rečem napornega dela, tako fizičnega kot psihičnega. Pravijo pa, da je vse slabo za nekaj dobro. Veliko sem se naučila, predvsem ceniti čas z dragimi ljudmi ter zdravje in vse, kar imamo. Zagotovo sem postala bolj zrela. 

Skrbi me, kako si ustvariti dobro prihodnost. Tako na osebni, intimni ravni kakor tudi, kako priti do lastnega doma, dobre službe in tako naprej. Vsi si želimo družino in otroke in vprašanje je, kako jim omogočiti kakovostno življenje. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE