»Včasih kdo reče, da nič ne pomaga, če se človek upre, a to ni res, vsak glas, vsak milimeter šteje. Tudi jaz bi lahko rožice sadila, pa ne bom. Hudo je,« čase, v katerih živimo, opiše Ljubljančanka, ki ji svet ni tuj, dramska igralka in velika dama Polona Vetrih

Morda ženska ne more imeti otroka takrat, ko ji to ukaže duhovnik ali minister. Rodimo se kot umetnice, znanstvenice ali pa mame, delajmo tisto, za kar mislimo, da nam gre najbolje. Od ženske pa se pričakuje kar vse, mama, gospodinja, uspešna v službi in še lepa. Moški so pa lahko zavaljeni. 

Kako ste si kot mlado dekle predstavljali, da bomo živeli leta 2022? So se vaša pričakovanja izpolnila?

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE