Spomladi bo izšla vaša biografija, ki jo piše Petra Pogorevc. Kdo je bil pobudnik, da ste začeli govoriti svojo zgodbo? 

Niti pomotoma jaz. (smeh) Petra je želela napisati to knjigo, medtem pa je končevala še biografijo Radka Poliča - Raca, ki je čudovita. 

Oči mi je rekel: »Če ti ne bo dobro, kar pridi domov.« In to sem tudi storila. Spomnim se tudi, kaj je rekel, ko je leta 1985 umrla moja mami. Takrat je dejal, da vsak žaluje po svoje. Tudi ta njegov stavek me je zelo pomiril. Tako besede o tem, da se lahko vrnem, kot o žalovanju so mi dale vedeti, da je vse dobro, da je vse prav, kakor koli že je.  

Kaj ste pisateljici povedali in kaj zamol­čali? 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!