Čeprav je sladkorna bolezen kronična, je z njo vendarle mogoče živeti karseda normalno. Ste vi kdaj vseeno imeli kakšne težave, povezane z njo?

V prvi nosečnosti sem dobila diagnozo nosečnostne sladkorne bolezni. Ta sicer običajno po porodu izzveni, a jaz sem rodila trikrat, zato je ostala. (Smeh.) Seveda je bilo spoznanje, da sem sladkorna bolnica, najprej šok, a se nisem pustila preveč motiti. Nisem si dovolila, da bi vodila moje življenje. Opazovala sem druge sladkorne bolnike, ki so si tehtali vsak obrok, vsako surovino, si nenehno merili sladkor. Postali so svoja bolezen. Jaz tega nisem hotela. 

Se je tudi zgodilo, da sem hodila po lekarnah in se lagala, da sem tablete pozabila doma, jih pa nujno potrebujem. Na srečo mi je uspelo, da so m...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!