Pred kratkim ste dejali, da vaši vrstniki berejo medicinske izvide, vi pa raje scenarije, kajne?

Rekla sem, da se pripadniki moje generacije ukvarjajo z medicinsko diagnostiko. Imam srečo, da še lahko delam, mnogi mojih let nimajo priložnosti. Delam, da sebe ohranjam v kondiciji. No, pa tudi stranski učinki so dobrodošli. (nasmeh)

Stara sem bila 18 let, iztrgali so me iz okolja, kjer sem imela prijatelje in simpatije, to je bil ves moj svet. Od same žalosti sem se grozno zredila, še moj oče, ki nikoli ni komentiral takšnih reči, je to opazil. 

Polona Vetrih mi je v intervjuju povedala, da umetnik sploh ne more iti v pokoj, ker bo še naprej umetnik, lahko le zamenja status. ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!