Mehiško-ameriška igralka Salma Hayek je zaslovela v devetdesetih s hollywoodskimi uspešnicami, kot je Divji zahod, ter kasneje v nagrajeni biografiji Fride Kahlo, a v rodni Mehiki je bila zvezda že konec osemdesetih z naslovno vlogo v žajfnici Teresa. Ko se je odselila v Hollywood, da bi igrala v filmih, so bili oboževalci tako razočarani, da so začeli širiti govorice, češ da zapušča Mehiko, ker naj bi imela romanco s predsednikom države in beži pred besom njegove žene. To seveda ni držalo, a njeno zasebno življenje se je kljub temu zmeraj dogajalo v visokih krogih, saj prihaja iz premožne družine, ki je obogatela z nafto, kasneje pa se je poročila s francoskim milijarderjem François-Henrijem Pinaultom, direktorjem podjetja Kering, ki ima v ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE