Njen nasmeh nas že leta spremlja z naslovnic in plakatov, poznamo jo kot voditeljico in seveda igralko, ki snema doma in v tujini. Pred časom smo spoznali tudi njen glas, predstavila se je še kot pevka. In potem se je svet ustavil. 

Mogoče smo si v letu 2020 končno upali naliti čistega vina, kaj nam je res pomembno v življenju in kaj ne. Kaj si želimo in česa ne. In da nič ni samoumevno. 

Izteka se blago rečeno nenavadno leto. Kako ste ga preživeli?

Še dobro, da se izteka. (smeh) Upam, da je neponovljivo in da bomo leta 2021 lažje dihali in bili bolj zadovoljni in mirni. Zame je minilo s precej manj druženja, manj dela in manj potovanji kot sicer. Sem pa na prisilnem dopustu uredila nekaj reči, za katere...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE