Antropologinja izr. prof. dr. Vesna V. Godina že desetletja z ostrim očesom raziskuje našo družbo in to, kar se dogaja pod njeno površino. Pronicljivo opozarja na zlorabe sodobnosti, ki se maskirajo kot svoboda in užitek in nas tako že leta uspešno vlečejo za nos. Pravi, da smo ženske za to še posebno slepe, uspešno so nam namreč prodali idejo o popolni in vsemogočni boginji, ki je v resnici sužnja politike in korporacij. Temu je posvetila tudi svojo zadnjo knjigo Zablode feminizma.

Naše babice so se lahko postarale, lahko so imele viseče prsi, zgubano kožo. Ni se jim bilo treba ukvarjati s tem. Kaj pa počnejo danes uboge ženske na Zahodu, vključno s Slovenkami? Pijejo vodo, jedo solato, se režejo, injicirajo in operirajo, da bi ustrezale nekemu ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE